onsdag 6 juli 2011

Dag 1 av 7! Peppveckan; Dagboken!

Kära förening och alla andra nyfikna trollkarlar och häxor! Uppsala Slug Club kör stenhårt på att peppa inför den absolut sista Harry Potter premiären!
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 är bara några ynka dagar bort nu!
Så självklart har vi lite bråttom, vi måste ju ta död på dem där förbannade horrocruxerna innan dess! (Glöm dock inte bort att vi ska ha kul på vägen, och om vi har haft det!)
13.15 idag skulle dem som kunde och ville få fundersamma blickar från mugglare samlas på Forum Torget i Uppsala. Och visst kommer det några trollkarl..nej just det. Vi var fyra häxor från Uppsala och så hade vi fint besök av en häxa som var här på semester från Piteå! Himla kul!
Alla hade vi med oss varsin Harry Potter bok, för nu skulle vi busa till det!
13.37 går vi alla åt olika håll för att sen i olika takt ställa oss runt den underbart vackra lyktstolpen mitt på Stora Torget! När man själv kom fram dit slog man upp sin Harry Potter bok och läste i en minut. Sen gick man simpelt där i från.
Jo då, mugglarna stirrade! Ganska o-diskret och mycket där dem gick förbi oss på torget!
Efter detta så gick alla fem häxorna till dem mycket tjusiga trapporna vid Domkyrkan för att skaffa fram bildbevis på böckerna och också förstöra den där horocruxen!!!

Här förstörs vår första horocrux, dagboken!
Mischief Managed! (för idag i alla fall!)

Imorgon är det Quidditch i Stadsparken gott folk! Kolla mailet ni alla borde ha fått för att se vad det kommer vara för aktiviteter varje dag!


©Alla bilder tillhör Matilda Söderlund

Inga kommentarer: