Sociala medier

Facebook

Den sociala media som Uppsala Slug Club använder sig av mest är Facebook. Där har föreningen en grupp som alla medlemmar får gå med i och en sida som alla kan gå in och gilla. I Facebook-gruppen brukar det länkas till Facebook-evenemang som skapas föreningens lite större aktiviteter, till exempel fester och Hogwartsexpressen. Det händer även att medlemmar delar roliga bilder, ger filmtips och söker sällskap till HP-event som arrangeras av andra än Uppsala Slug Club. Du kommer att få länken till Facebookgruppen när du går med i föreningen.


Uppsala Slug Club har även en Facebooksida som du gärna får gå in och gilla! USCs sida har varit ganska inaktiv den senaste tiden, men vi ska se till att ändra på det så låt inte inaktiviteten skrämma bort er! Det är roligt att ha kontakt med oss på facebook :D

USCs sida att gilla


Instagram

Uppsala Slug Club har ett instagramkonto som heter UppsalaSlugClub där det laddas upp bilder från föreningens aktiviteter. Följ oss gärna!


Youtube
Föreningen har även en youtubekanal som heter UppsalaSlugClub. Tyvärr har det inte laddats upp några videos på facebook än, men det kommer att ske inom en snar framtid!

Länk till Youtube

Inga kommentarer: