fredag 14 augusti 2015

Stort födelsedagsfirande

Den 31 juli firande USC sin egen, Harry Potters och J.K Rowlings födelsedag - först i stadsparken för alla som ville vara med och sedan fortsatte firandet på kvällen med fest för föreningens medlemmar.

I år fyller J.K Rowling 50 år, Harry Potter 35 år och vi, Uppsala Slug Club firar 10 år som förening! Det tycker vi känns riktigt stort så vi beslöt oss för att fira lika stort. Dagen började med mys, lekar, såpbubblor, tårta och ett fyrfaldigt leve för oss i stadsparken. Den här delen av firandet var öppet för alla som ville vara med, och vi var glada att det kom fans av alla åldrar som ville fira med oss!

Värdarna för dagens firande hälsar alla välkomna!

Vi lekte "Under fenixens vingar kom"
Fikadags! 

Dags att sjunga "Jag må han/hon/vi leva"
Efter vi hade varit i Stadsparken drog vi oss vidare till Årstagatan där firandet fortsatte för oss som är med i föreningen. Där åt vi middag, myste, lyssnade på tal, stand-up och wrock-framträdande och såg på en teater om USCs hela tioåriga liv - och eftersom teatern behandlade tio år så var det inte så konstigt att den var en timme lång!

Middagsdags

Del av teatern
Nu går vi vidare och hoppas på minst lika många magiska år till! Tack till alla som var med och gjorde den här dagen helt magisk och fantastiskt mysig!

Inga kommentarer: