tisdag 16 november 2010

Harry Potter-händelser i Uppsala i Vinter!

Detta är Uppsala Slug Clubs Vinterkalendarium som innehåller både information om föreningens månadsmöten och om övriga Harry Potter-händelser i Uppsala. Kalendariumet läggs upp i vår blogg och skickas även ut med komplett information om lokal och kontaktinformation till dem som är medlemmar och står på maillistan. I bloggen kommer informationen att uppdateras och man får gärna höra av sig om man har tips om någon händelse som kan vara värd att skrivas in! Vi ses i vinter!


17-19 november: Filmpremiär!

Första delen av Harry Potter and the Deathly Hallows har premiär! Vi går inte gemensamt i föreningen på någon särskild föreställning utan går istället lite utspritt när det passar för en.


21 november: Filmeftersnack

Hanna och Lovisa bjuder in till filmeftersnack för att diskutera och lufta känslor kring den nya filmen. Kom dit till 14.00 och ta med någon form av snacks eller dricka att bjuda på!


29 november: Bill Weasley fyller 40 år!



4 december: Möte med tema förbannelser m.m.

Mötet är bestämt till klockan 14.00. Vi ses på trappan vid Carolina Rediviva, och går sedan till lokalerna vid Engelska Parken. Hanna och Lovisa är fikavärdar. Diskussionsteman är Bill, Gringotts, förbannelser och försvar mot svartkonst i allmänhet.


6 december: Rubeus Hagrid fyller 82 år


11 december: The Sluggy Prophet Workshop

Dags att organisera och planera vår medlemstidning! Mötet börjar kl 13.00 och alla medlemmar som är intresserade av tidningens framtid är välkomna!


12 december: Julmys på Charlie Weasleys 38-årsdag

Alla som vill fira jul på magiskt vis, baka pepparkakor och göra pottriga julkort är välkomna hem till Jenny kl 14.00. (lokalen kan komma att ändras) Eftersom det är Charlies födelsedag har vi förstås tema drakar!


31 november - 1 januari: Nyårsfirande på Voldemorts födelsedag!

Hanna och Lovisa bjuder in USC:s medlemmar till nyårsfirande. Mer information kommer att skickas ut på mailen när det närmar sig, men hör gärna av dig redan nu om du vill komma!


9 januari: Möte på Severus Snapes 51-årsdag

Mötet är bestämt till klockan 14.00. Om inte annan information kommer så ses vi liksom 4/12 på trappan vid Carolina Rediviva. Diskussionsteman är Snape och trolldrycker.

Fortsättning följer....



Kalendarium sammanställt av Hanna Rosén.

Maila uppsala.slugclub@gmail.com om du undrar något! :)

1 kommentar:

Karolina sa...

Kul! Frågan är vad vi ska bygga för pepparkaksverk? För några år sedan byggde vi Hagrids stuga (med grön karamellfärg i pepparkaksdegen!) - Hogwarts nästa? Eller Malfoy manor?