lördag 11 november 2017

Lär känna USCs nuvarande styrelse

!Varning! Långt inlägg här nedan
→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ←
Har du undrat vilka vi är? Bara avlägset hört om oss, sett några enstaka bilder på instagram? Hört tämligen oklara internskämt i The Slug Theatre's teatrar?
Du behöver inte vänta längre! Vi har samlat in ytterst personlig information om samtliga styrelsemedlemmar, med eller mot deras vilja och äntligen är deras identiteter offentliga, och du kan läsa om dem precis exakt här:
→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ←

Namn: Jenny Fjärstedt
Stjärntecken: Tvilling eller Kräfta, född precis i skarven, så beror på :)

Elevhem: Gryffindor
Antal år i USC: 2 år
Färg på tandborsten: Vit och gul :) 
Såhär länge har Harry Potter varit en del av mig: Fick första boken i julklapp när jag var 8-9 år, så drygt 15 år

Favoritfärg: Lila
Detta vill jag bidra med i styrelsen: Jag hoppas vi kan fortsätta driva föreningen i samma härliga anda som tidigare och kanske hitta på ännu fler och varierande aktiviteter som gör vår förening ännu mer spännande både för nya och gamla medlemmar! Vore dessutom jättekul om vi kunde synas lite mer utåt så att folk vet vilka vi är och vilken kunskap på sitter inne på!
Det bästa med USC är: Vår härliga gemenskap och alla fantastiska diskussioner om canon till fanfic och allt där emellan!
Hemlis: (måste nog fundera på den!)

→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ←

Namn: Jesper Petersen
Stjärntecken: Skytten
Elevhem: Gryffindor
Antal år i USC: 2 (gick med i september 2015)
Färg på tandborsten: Vit och Blå
Så här länge har Harry Potter varit en del av mig: Typ sen första boken släpptes på svenska, dvs sedan ~9-10 års ålder.
Favoritfärg: Blå, tror jag.
Detta vill jag bidra med i styrelsen: Jag vill fortsätta att utveckla och expandera föreningen, kanske genom att öka antalet öppna evenemang under verksamhetsåret och få till en bättre fördelning vad gäller dessa, så att det (nästan) alltid finns något pottrigt som händer i Uppsala med omnejd!
Det bästa med USC är: Den välkomnande auran som genomstrålar hela föreningen.
Hemlis: Har/har haft en semi-crush (inte så "semi" enligt Jenny, min sambo) på Hermione/Emma Watson sedan långt tillbaka (don't even know anymore who it is/was really on, so confused...)

→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ← 

Namn: Jonte Rosén
Stjärntecken:
Tvilling
Elevhem:
Hufflepuff
Antal år i USC:
11 år
Färg på tandborsten:
Röd och vit
Så här länge har Harry Potter varit en del av mig:
Always. Haha lol. Nej men väldigt länge...
Favoritfärg:
Röd
Detta vill jag bidra med i styrelsen: J
ag vill utveckla och driva den här föreningen framått. Jag brinner verkligen för USC och jag vill fortsätta att utvecklas tillsammans med den.
Det bästa med USC är:
Gemenskapen. (Och fikat)
Hemlis:
Det är hemligt


→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ← 

Namn: Louise Svensson. Kallas dock Lusse av alla i föreningen.
Stjärntecken: Jungfrun
Elevhem: Hufflepuff
Antal år i USC: Sedan dag 1, så nästan 12,5 år
Färg på tandborsten: Lila
Så här länge har Harry Potter varit en del av mig: Sedan februari 2002. Jag blev tvingad att läsa en engelsk bok i skolan som jag sedan skulle skriva en recension om samt hålla ett föredrag om. Jag valde "Harry Potter and the Philosopher's Stone" för att jag tänkte att det skulle bli rätt enkelt. När jag väl skulle hålla det där föredraget så hade jag hunnit plöja även bok 2-4 och föredraget handlade bara om hur fantastiska dessa böcker var och att jag nu var frälst.
Favoritfärg: Blå
Detta vill jag bidra med i styrelsen: Jag vill sträva efter att ytterligare utveckla föreningen genom att var med och arbeta fram en likabehandlingsplan, en krishanteringsplan samt en alkohol- och drogpolicy. Jag vill vara delaktig i föreningens arbete att vara välkomnande och en trygg zon för alla. Jag vill även utveckla hur föreningen syns i sociala medier, samt sträva efter att det ska hända mycket i föreningen (diskussioner, temadagar, tävlingar etc.)
Det bästa med USC är: Att jag har lärt känna så många fantastiska personer. Jag skulle inte vara den jag är idag utan USC. USC har fått mig att våga ta ut svängarna och våga göra saker som jag annars kanske inte hade vågat. Föreningen och dess medlemmar är öppna för alla, bejakar olikheter och är en uppmuntrar till kreativitet.
Hemlis: Jag är egentligen en katt. Mjau.

→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ← 

Namn: Fredrik Lindroth
Stjärntecken: Vädur
Elevhem: Slytherin
Antal år i USC: 6 år
Färg på tandborsten: Träfärgad
Så här länge har Harry Potter varit en del av mig: Sedan jag fick "Den vises sten" läst för mig av min svensklärare i mellanstadiet
Favoritfärg: Blå, svart eller grön
Detta vill jag bidra med i styrelsen: Att vi får ett bra system för att hålla koll på vilka medlemmar vi är, och att vi får en fortsatt god ekonomi
Det bästa med USC är: Gemenskapen, helt klart, och att alla är så öppna med varandra

Hemlis: När jag var liten älskade jag dammsugare. Jag brukade gå runt i vitvarubutiker och föreläsa för (o)villiga om vilka som hade bäst motorer, filter, o.s.v.

→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ← 

Namn: Nessie Hellmark
Stjärntecken: Vågen
Elevhem: Slytherin
Antal år i USC: 6 år (sedan sommaren 2011)
Färg på tandborsten: Orange
Så här länge har Harry Potter varit en del av mig: Min pappa läste De Vises Sten för mig och min lillebror när jag var 4 eller 5 år gammal, det vill säga för 16 eller 17 år sedan, och jag har varit förtrollad ända sen dess.
Favoritfärg: Lila
Detta vill jag bidra med i styrelsen: Jag vill vara delaktig i föreningens arbete och hjälpa föreningen att utvecklas till att bli ännu bättre än den redan är, särskilt genom kreativa projekt såsom återupplivandet av The Sluggy Prophet.
Det bästa med USC är: Att det är en plattform där nördar från alla möjliga bakgrunder kan mötas och dela magin med varandra och få ett sammanhang där de kan känna sig hemma. Vi har en fantastisk stämning, gemenskap och öppenhet bland våra medlemmar, där vi inspirerar och uppmuntrar varandra till kreativt skapande och att vara oss själva. Dessutom sätter vi upp otroliga teaterpjäser och har de bästa fikabufféerna.
Hemlis: Nessie är inte det namn jag fick av mina föräldrar. De gav mig namnet Agnes, men eftersom jag alltid hatat det så bestämde jag mig för att jag ville bli kallad för Nessie strax efter en resa till Skottland 2008. Det var dock först år 2014 som Nessie blev mitt ”riktiga”, juridiska namn och jag tog bort namnet Agnes för gott.

→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ← 

Namn: Liis, Liisen eller LiisLiis (Ingen vet vad jag är född med och vad jag dödat för att ärva)
Stjärntecken: Kräfta

Elevhem: Hufflepuff
Antal år i USC: 6 år
Färg på tandborsten: ROSA (och vit)
Såhär länge har Harry Potter varit en del av mig: Mamma började läsa första för mig när jag var 5-6 år kanske? Så 13-14 år

Favoritfärg: GUL

Detta vill jag bidra med i styrelsen: Trots att jag för det här verksamhetsåret är nyinvald i styrelsen har jag redan börjat rivstarta mina project, däribland återupplivandet av The Sluggy Prophet som ni garanterat kommer höra mer av snart!
Min önskan är att alla ska känna att de kan påverka och bidra i USC, oavsett ålder. Jag har även en ambition att styra upp så vi har mer allergivänlig mat och fika. Alla ska känna att de ska slippa oroa sig för om det kommer finnas något de kan äta eller om de av misstag råkar äta något de är allergiska mot eller har preferenser emot.
Det bästa med USC är: Hur majoriteten av oss inte följer cis- och/eller hetero-normen. Det är ett tryggd utrymme där vi som vanligtvis är normbrytande istället är normen. Det näst bästa är helt klart fikat. Vi tycker om att fika.
Hemlis: Jag känner mig alltid som tryggast när jag håller en kompis i handen.

→ ∞ ← → ❤ ← → ∞ ← 
Nu vet du mer om vilka som sitter med makten (och fikat)!
Magiska hälsningar från styrelsen!
Vi ses snart!

Inga kommentarer: