fredag 11 september 2015

Ännu ett verksamhetsår går mot sitt slut

"I'm not going home. Not really."

Verksamhetsåret 2014-2015 har varit ett händelserikt år för USC. Vi har haft många berikande diskussioner på såväl möten som fester, som ofta börjar vid Harry potter och slutar vid prat om kärlek, värderingar, politik och acceptans, saker som är ack så viktiga i dessa tider.

Förutom de regelbundna månadsmötena samt fester som hålls en gång varje halvår har även flera event i enormt stora proportioner med tanke på vår lilla ideella förening ägt rum. Vi har firat Harry Potters födelsedag i stadsparken enligt tradition, men med extra stor uppslutning från både medlemmar och andra intresserade. Hogwartexpressen var ett event som för tredje året i rad blev stor succé, mer om det går att läsa, lyssna och titta på bland annat http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=6242482 och http://www.unt.se/uppland/uppsala/stort-intresse-for-hogwartsexpressen-3853551.aspx 

Så drar sig alltså vår styrelsetid mot sitt slut, åtminstone för denna gång och om vi inte blir omvalda. Vi har gjort mycket, men vi har fortfarande inte tryckt t-shirtar. Sveriges största Harry Potter förening är på en resa som är långt från över.
Vi vill passa på att tacka alla underbara medlemmar för detta verksamhetsår, och skicka ut en uppmaning till er att komma på Årsmötet nu på söndag den 13/9 klockan 14. Plats och mer detaljer finns i kallelsen som skickats ut till alla föreningens medlemmar via mail.

Tack för detta år!
/Avgående styrelsen bestånde av Erika, Sara, Louise, Maria, Fredrik, Matilda och Amanda.

Inga kommentarer: