måndag 19 april 2010

Kalendarium för Maj och planer för sommaren

Maj

2/5 S
ammankomst och minnesstund på Segerdagen
För att minnas Slaget om Hogwarts och dess offer. Men också för att fira en seger och en vändpunkt i den magiska historien. En allvarlig stund med ljuständning och liknande, men även ett tillfälle för trevlig samvaro.
Fikavärdar är Matilda och David. Info om tid och plats på mailen.

15/5 Möte med tema Örtlära
För att hedra Professor Sprout på hennes födelsedag har majmötet tema Örtlära och håller till i Botaniska trädgården.
Info om tid och plats på mailen.


Sommaren

I sommar kommer vi att ha en mängd småmöten. Datum för dessa kommer att bestämmas så småningom.
Ett bestämt datum är den 5/6 då alla som vill firar Dracos födelsedag!
Men vi kanske även kan pricka in ett möte på Dobbys födelsedag den 28/6.
Den 21/7 måste vi förstås gå tillbaks till Uppsala English Bookshop och minnas när den sjunde boken kom ut.

Förutom detta ska vi under sommaren bland annat ha ett kortare rollspel/lajv och vi ska även göra en utflykt med Hogwartsexpressen!

Slutligen sommarens stora höjdpunkt:

31/7 Harry Potter fyller 30 år!!!
Firande i stadsparken under dagen: ALLA är välkomna till stadsparken för att fira Harry, JK Rowling och USC som tillsammans fyller 80 år! Det blir quidditch och andra roliga aktiviteter! Alla som vill får göra en tårta och ta med fika att bjuda på! Bjud in och ta med alla era vänner!

Fortsatt firande på kvällen: På kvällen hyr vi en lokal och har en riktig fest! Denna fest är för USC:s medlemmar och för vissa inbjudna gäster (tex långväga gäster från andra städer, man kan be snällt om att få vara en sådan gäst om man inte blivit inbjuden). Vi äter middag tillsammans, några kanske spelar lite teater, vi leker massor av lekar och kan ha lagtävlingar och massor av annat skoj! De som vill fortsätter fira hela natten och sover (om möjligt) över i lokalen. Anmälan krävs och vi kommer antagligen ta ett inträde på ca 40-50 kr i dörren. Inträde och sista dag för anmälan bestäms senare och kommer ut på mailen tillsammans med mer info i början av sommaren!

Inga kommentarer: