söndag 8 juli 2012

Skruvade skrifter

Var hälsad!

Vi har börjat med en ny, rolig tradition på möten och andra sammankomster. Vi skriver små historier genom att alla samlade säger ett ord var i tur och ordning, och tillsammans blir det oftast väldigt konstigt och roligt. Jag tänkte att jag skulle lägga upp gårdagens mästerverk här för allmän beskådan. USC kan dock inte stå till svars för varken obehag eller okontrollerade skrattattacker som kan tänkas uppstå vid läsandet av texten. Vi är helt oskyldiga, vi har bara samlat en mängd ord i en ovanlig ordning.

Here goes.

Draco var på en utflykt till banken för att kontrollera att han inte var dryg, varpå han fick ett meddelande över elugglan. "Wow!", utropade svartalfen. "Vaddå?" svarade Hagrid. "Vafan är det du säger?" sa elugglan. Draco kände sig förbisedd. Hur kunde detta inträffa precis när jag blivit gravid, undrade Draco.
Ovanför Gringotts fladdrade en gigantisk fladdermask. "Floff", utbrast Draco samtidigt som Hagrid råkade flatulera ogenerat. Fladdermasken skrek högljutt, ångestfyllt och desperat: "Det här är förbövelen sista semestern innan pensionen!" Pengarna ramlar ner utför taket, varvid det landar mjukt och rasslar skramligt. Hagrids rock blir blöt då den plaskar plaskigt. Dracos gravidmage skumpade våldsamt. Svartalfen grymtade brunstigt: "Får jag känna på magen under dina hängselbyxor?" "Om du absolut måste", snyftade Draco. Svartalfen sträckte fram en blankett om tafsning på arbetsplatsen till Draco och log. Draco tog blanketten och skrev sitt rumsnummer och tidpunkt för frukost. Svartalfen skrattade artigt. Fladdermasken lyssnade intensivt. Blanketten låg ovanpå.
Hagrid grep tag i Draco och förklarade allting rörande förlossningen som snart skulle ske. Draco semestrade därför vidare på sjukhuset skrikandes.

Slut!

Inga kommentarer: